Banesamling for jenter i Odense i januar 2020

Stavanger SK, IF Frøy og SK Rye og inviterer jenter i alderen 10 til 16 år til banesamling i Odense i Danmark fra 17. til 19. januar 2020.

Det har tidligere blitt arrangert jentesamlinger med stor suksess, og på bakgrunn av dette invitere Stavanger SK, SK Rye og IF Frøy og ivrige jentesyklister fra alle sykkelgrener til samling i velodromen i Odense. Formålet er å legge til rette for og styrke jenterekruttering innenfor sykkelsporten, samt å bygge et sosialt nettverk på tvers av klubber og grener. Å bygge et positivt treningsmiljø og sosialt nettverk på tvers av klubber, alder og grener skaper treningsmotivasjon og -glede, og ikke minst så blir det kjekt å delta på sykkelritt.
De tre klubbene ønsker å invitere jenter primært i aldersgruppen 10-16 år (eldre jenter er selvfølgelig også velkommen) til banesamling i Odense 17-19 januar 2020.

Annika Sarah Rasmussen skal lede samlingen med planlagte økter og fartsfylte øvelser gjennom helgen. Annika er fra Odense, hun er født og oppvekst i en banesykkelfamilie, og har selv syklet aktivt på bane. Nå er hun trener for barn og unge banesyklister i Odense. I tillegg vil Anders Oddli som er aktiv banesyklist og Tone Hatteland Lima delta på trenersiden.
Overnatting og de fleste måltidene vil bli servert i overnattingslokaler like ved siden av velodromen. Jentene vil da sove på firejentersrom. Det er plass til 28 jenter og fire voksne ledere her. Første-mann-til-mølla gjelder ved bestilling av overnatting (og deltakelse på leiren). Foresatte kan også overnatte her gitt det er plass. Alternativ kan en anbefale Fredrik VI’s hotel i Odense.

Invitasjon