Sportslig

NCF Region Sør

RENUTØVER, les mer.

Morgendagens Helter Rittet 2019

Region Sør har i år tatt ut 9 ryttere til Arctic Morgendagens Helter Rittet i Narvik 18. august 2019.
Regionen stiller med 3 jenter og 6 gutter.
Rytterne skal sykle en rundløype på 6,4 km. Guttene skal sykle 14 runder og jentene skal sykle 9 runder.
I tillegg til selve konkurransen, skal rytterne delta på seminar og felles treninger i løpet av helgen.
Equinor Morgendagens Helter og NCF er arrangører for denne samlingen som blir en stor opplevelse for de talentfulle rytterne våre.
Region Sør stiller med følgende ryttere:
Tuva Byberg
Linn Arnkværn Rislå
Mari Hole Mohr
Lagleder for jentene er Gunnar Johansson

Fredrik Waldow Bjordal
Tormod Emil Lunde
Oskar Myrestøl Johansson
Jonas Urdal Vetrhus
Fredrik Gjesteland Finnesand
Tord Gudmestad
Lagleder for guttene er Kristian Myrestøl Johansson

2018

Anna Stray Rongve med 4.plass i MTB Sprint

I en periode på året hvor de fleste av oss tar en pausemåned har noen fortsatt full trøkk på satsningen sinn. I midten av november deltok Anna Stray Rongve i verdensmesterskapet i MTB Sprint som ble arranger I Kina. Anna sykler for CK Haugaland.

NCF Region Sør gratulerer med innsatsen!

Nedenfor følger en egen rapport om Anna sitt første verdensmesterskap.

Rapport VM XCE Chengdu, Kina november 2018

Her kommer en liten oppsummering av min opplevelse av mitt første verdensmesterskap i Kina.

Etter en god sprintsesong med 2. plass på avslutningen i sprintverdenscupen fikk jeg grønt lys til å sykle VM i terrengsykkel sprint i Kina. Sprintgrenen i terrengsykling (XCE- cross country eliminator) ligner mye på langrennssprint. Først er det prolog og ut i fra hvor mange som deltar går et bestemt antall videre til finaler.  Løypen er kort, denne gangen 1.1 km med forskjellige elementer, blant annet dobbelthopp, trapper opp og ned, litt sti, rockgarden og mye svinger- kort sagt teknisk løype.  På treningen dagen før rittet terpet jeg og hun som jeg reiste med, Ingrid Sofie Bøe Jacobsen, på alle svinger og tekniske elementer.

På rittdagen var jeg mer nervøs enn jeg har vært noen gang, men når jeg startet oppvarmingen fikk jeg roet nervene. Prologen min gikk overraskende bra med beste tid slik at jeg og 7 andre- av 10 totalt gikk videre til semifinalen, to heat med 4 i hvert. Semifinalen gikk og bra, jeg lå som nummer 2- rett på hjul til hun foran meg – og et stykke foran nummer 3 så jeg prøvde å spare krefter til A-finalen.

Finalen gikk uten at jeg var helt 100% klar, så jeg havnet sist ut fra start (alltid en ulempe). Jeg visste det kom en mulighet til å kjøre forbi, men før jeg kom så langt klikket jeg foten ut av pedalen og måtte styre litt med å få den tilbake på plass. Når jeg hadde tatt innpå de 3 foran, skjedde det samme igjen (rart nok da jeg hadde strammet pedalen dagen før). Da var det gjort og jeg klarte ikke å hente meg inn igjen.

Jeg endte på 4. plass i mitt første VM, ganske skuffet når jeg kom i mål, men jeg har i ettertid forstått at det faktisk var ganske godt gjort.

Neste år er målet å ta gull!

Hilsen

Anna Stray Rongve

Banesamling i Odense 26.-28. oktober 2018

Om 15 måneder står den nye velodromen på Sola klar, Sola Arena.  NCF Region Sør ønsker å være i forkant både sportslig og arrangementsmessig. Som et ledd i forberedelsen arrangerte regionen banesamling i Odense siste helg i oktober for å gi regionens ungdommer en innføring i grenen.

31 ungdommer i alderen 13-16 år fra 10 klubber i Region Sør var representert. Selv om velodromen bygges på Sola deltok rytterne fra klubber i hele regionen, fra Gjerstad i øst til Stavanger i nordvest. Det vitner om stor interesse for banesykling! May Britt Våland, Sola CK, profesjonell sykkeltrener og den eneste kvinnelige syklist i Norge som har vunnet VM medalje i banesykling, hadde ansvaret for det sportslige programmet med assistanse fra Tone Hatteland Lima, Bryne CK og Espen Slemdal fra Kristiansand CK. Tone er også utdannet trener og UCI Sportsdirektør for Team Hitec Birk Sport og Espen er ungdomstrener i Kristiansand CK. I tillegg var Åse Fyksen (Arendal CC), Martin Lunder (Stavanger SK) og regionleder Terje Johnsen med som ledere.

Målsettingen med samlingen var å gi ungdommen, som fra før er erfarne landeveis- og terrengsyklister, en innføring i banesyklingens ABC. Banesykler har i motsetning til andre sykler kun ett gir i tillegg til at tannhjulet på bakhjulet sitter fast, såkalt fast nav. Sykkelen har heller ikke bremser.  Farten justeres med å tråkke hardere eller holde igjen. Dette er en kunst i seg selv. I tillegg er velodromen dosert med ca. 12 grader på langsidene og 43-48 grader i svingene for å kunne kjøre fort.

Programmet for samlingen bestod av 4 treningsøkter hvor en startet fra bunnen med teoretisk innføring i banesykling, for så å utøve teori i praksis. Vi tok et steg om gangen med hovedfokus på sikkerhet og etiketten for hvordan utøvere forholder seg i en velodrom i med hensyn til alle i treningsgruppen. For å unngå ulykker er det uskrevne regler som må følges. Allerede på fredagens økt hadde alle ryttere kommet seg fra sort strek og opp til vantet – øverst i velodromen. Utviklingen fortsatte lørdag med flere intervaller og innøving av konkurranser. Etter 3 strukturerte økter ble samlingen avsluttet på søndag med konkurransen Omnium som er en olympisk øvelse består av 4 forskjellige ritt som gir et samlet sluttresultat.

Ekstra stas var det at vi fikk låne parløpstrøyene til velodromen for å kunne skille utøverne fra hverandre. Jentene og guttene fikk sykle i trøyer fra andre land med kule farger og design. To felt ble basert på nivå som sikret jevn konkurranse. Omnium ble kjørt med tre øvelser; scratch race, eliminasjon og poengløp. Resultatlisten var basert på poeng fra hver enkelt øvelse og den som til slutt hadde høyest poengsum ble vinner. Under rittet fikk Tone, Espen, Åse, og May Britt øvd på å være sykkeldommere!

Med et hektisk program ble det ikke mye fritid, men lørdag kveld tok Tone Hatteland Lima ansvar for en sykkel-quiz. Alle ble delt inn i lag og konkurranseinstinktet var stort og premiene lukrative drikkeflasker og barer fra Team Hitec Birk Sport. I tillegg tok ungdommen selv ansvar for det sedvanlige karaoke-innslaget om Tore Tang.

Samlingen kan utelukkende beskrives som en suksess da det runget unisont om ny samling neste år!

Rapport Morgendagens helter rittet Region Sør

Se bilder her.

Vi reiste avgårde med 4 jenter, 6 gutter og 2 ledere.

Først ut var jentene, vi hadde Amalie Lutro, Mari Hole Mohr, Nora Tveit og Pernille Larsen Fedlman til start. I tillegg var Tuva Buberg lånt ut til Region TeVeBu. De skulle kjøre 7 runder a 7,9km i samme løype som hoved-rittet. Det viste tidlig at det skulle være en utfordrende løype med bakker og tekniske utforkjøringen.

Vi fikk tidlig en utskillelse hvor vi hadde med Amalie Lutro og Nora Tveit. Dessverre fikk Nora punktering og hadde vansker med å få nytt hjul. Dermed satt vi igjen med Amalie i første gruppe. Etter hvert som rundene gikk ble gruppen stadig mindre og til slutt var det bare 4 ryttere igjen som skulle gjøre opp om seieren. Amalie lot smilet ligge og hentet frem den råskapen som skulle til for å hente hjem seieren. Vi stiller i køen av gratulanter og gratulerer!

Og like gledelig var de andre jentenes innsats, der de kjempet «to the bitter end». Vi endte opp med 17 poeng i jenteklassen og fikk 4 plass totalt.

Guttene hadde samme løype som jentene, men skulle ha 11 runder. Og som i jente-rittet så var det full spiker fra start. Feltet var halvert allerede første runde. I første gruppe satt vi store deler av rittet med Daniel Årnes, Fredrik Bjordal, Joakim Frafjord og Tord Gudmestad.

Med ca 5 runder igjen går Daniel avgårde med 2 andre ryttere og når disse er i ferd med å bli hentet ved siste målpassering så går Daniel solo. Dette holder helt inn til seier. Tord kommer inn i gruppe 2 og blir 8, mens Joakim kommer inn i neste gruppe og blir nr 12. Fredrik blir vår siste tellende rytter.

Og som på jente-rittet så viser guttene veldig god moral.

Vi kan ikke annet enn å være fornøyd med det sportslige utbyttet denne helgen, 1 plass hos både jentene og guttene, 2 plass i lagkonkurransen og ikke minst Pernille Feldman Larsen som blir valgt til årets talent i sterk konkurranse med landets fremste talenter.

I tillegg til det sportslige, så har vi også hatt en fin tur sosialt med kjekke ungdommer. Nå har vi lagt listen til neste års arrangement.

Espen Aareskjold & Marianne Wigers Larsen

REGION SØR – REGION UNGDOMS CUP LANDEVEI 2018!
Region-Sør syklister (som listet på deres lisens) er medlem av en sykkelklubb registrert i Region Sør, og som bor i Region Sør fylkene Agder og Rogaland, kan konkurrere om poeng i Region Cup rittene. I tillegg kan ryttere fra andre regioner og klubber delta og vinne poeng, men de teller ikke med i sammendraget for Region Cupen, men vil bli kåret som beste «utenbys» syklist.

Region Cup resultat oversikt landevei 2018

REGION SØR-Ungdomsritt CUP 2018 – Tellende ritt

REGION SØR-Ungdomsritt CUP 2018 Terreng

BMX Resultater.

Morgendagens helter rittet 2017
Tromsø 13 august.

12 lag herav 7 norske regionslag og 5 internasjonale regionslag; Scotland, England, Tyskland, Frankrike og Finland.

Morgendagens helter rittet er et ritt sponset av Statoil i Norge hvor regionslagene sammensatt av de sterkeste guttene og jentene for året i fra hver region, sammen med fem andre internasjonale regionslag får lov å vise seg fram under Artic Race sin siste konkurranse dag. Rammen rundt rittet er profesjonell og alle proff lagene er tilstede på samme hotell. Dette er noe som gjør opplevelsen spesiell for ungdommen. Her får de se noen av de aller beste herresyklistene i Norge og verden på nært hold. I tillegg så får de selv stor oppmerksomhet under deres konkurranse som pågår i en rundløype i byen mens proffene er ute på en lengre runde før de også avslutter med mindre runder i byen.

Vi ankom fredag ettermiddag og ble innlosjert på hotell, utlevert start nr, og utøverne fikk satt sammen syklene og tatt seg en liten trilletur i Tromsø by. Lørdag var en travel dag med race-prep på morgenen. Mens utøverne fikk seg en god treningstur og befart løypen for søndagens ritt, fikk vi tre ledere gått oss en runde i løypen. En enkel løype med teknisk avslutning siste 1.5km hvor det var flere 90 grader svinger i slak nedoverbakke. Oppløpet på 450m i slak motbakke. Viktig å være godt plassert før den siste svingen og ha en siste utøver i opptrekket sitt. Dagen fortsatte med lagledermøte. Vi fulgte opp med lag-møte for våre utøvere hvor informasjon ble formidlet og taktikken for rittet ble satt av utøverne. God stemning rundt bordet hvor det ble satt en offensiv taktikk for både guttene og jentene, og arbeidsoppgavene var klare for rittet underveis og i sluttfasen. Etter middag var det duket for et seminar for utøverne og lagbilder. Mads Kaggestad og Thor Hushovd holdt et motiverende foredrag for ungdommen, og her ble også U23 verdensmester Christoffer Halvorsen «Doffen» presentert og stilt noen spørsmål. Neste år håper vi på at de i tillegg inkluderer en kvinnelig profil fra sykkelsporten for å vise jentene at de også har en mulighet for en karriere i sporten.

Søndag morgen var det klart for to fartsfylte konkurranser. Guttene startet tidlig 09:15 og syklet 15 runder totalt 93km, og jentene startet 14:15 og syklet 9 runder totalt 56km.

Rapport fra guttelaget ledet av kaptein Eirik Lunder;

  • Daniel Årnes – Kristiansand CK
  • Gunnar Steinsland – Kristiansand CK
  • Aleksander Halvorsen – Kristiansand CK
  • Martin Bugge Urianstad – Stavanger SK
  • Eirik Lunder – Stavanger SK
  • Henrik Schwalbe – Stavanger SK

Vi hadde bestemt oss for å være på hugget og offensive fra start. Martin kom av gårde i et tidlig brudd sammen med Norgesmester Idar og en fra region midt, som gjorde at oppgaven til laget ble mye i å dekke angrep fra felt og passe på at ingen fikk gå. Laget kontrollerte rittet veldig bra, og vi fikk de senarioene vi hadde håpet på med en av våre sterkeste kort i bruddet. Samtidig satt vi igjen med en av feltets beste spurtere, Henrik, om det skulle samle seg før mål. Idar og Henrik holdt til mål og da var det klart for å oss andre å kjøre opptrekk for Henrik og prøve å ta spurten i hovedfeltet og sikre tredjeplassen. Som kaptein er jeg, Eirik, veldig fornøyd med lagtes innsats, og det kunne ikke gått så mye bedre. Det endte med seier i lagkonkurransen, og andre og tredje plass i rittet. Hele laget er fornøyd med innsatsen, og det har vært en bra tur med mye bra både av og på sykkelen.

Rapport fra jentelaget av kaptein Pernille Feldmann;

  • Nora Tveit – Stavanger SK
  • Mari Hole Mohr – Stavanger SK
  • Amalie Lutro – Stavanger SK
  • Pernille Feldmann – Stavanger SK

Etter en kjempe innsats fra guttene ble vi jenter enda mer motivert for å kopiere suksessen fra i fjor hvor vi tok 1 og 3 plass for jentene, og følge opp guttene sin suksess. Rittet gikk veldig bra for oss jenter der Nora kom seg avgårde i et brudd ut på 3 runden sammen med 5 andre ryttere. De fleste regionene var representert og de som satt igjen klarte ikke å samarbeide for å kjøre det inn. Amalie og jeg, Pernille, satt framme og gikk etter med en gang noen støtet og kjørte på. Vi fikk nøytralisert alt for vi viste at Nora var sterk nok til å ta spurten i det bruddet. Da det ble klart at ledergruppen ikke ville bli innkjørt var målet for meg, Pernille å kjøre opptrekk for Amalie i spurten. Det gikk veldig bra og Amalie vant spurten i hovedfeltet, mens jeg, Pernille trillet inn ikke så langt bak. Mari satt godt med første halvdel av rittet, men fikk dessverre plager med en leggen sin etter halvveis og måtte stå av. Laget kjørte veldig bra taktisk og hadde ikke klart å oppnå det vi gjorde om vi ikke hadde jobbet sammen og hadde hatt troen på hverandre.

Leder teamet bestod av:

Hovedleder May Britt Våland, Sola CK, leder Cato Årnes, Kristiansand CK og mekaniker Martin Feldmann, Stavanger SK.

Vi er utrolig stolt over laget og vårt samarbeid som ledere og vi er veldig stolt over ungdommen for deres oppførsel og lagånd. Det var fantastisk å se dem sette i praksis det de hadde satt som mål under taktikk møtet vårt. Region Sør kan være stolt over sine ungdommer!

Se bilder her.

13.08.2017
Region Sør reise dagbog fra U6 Tidaholm 2017

Region Sør bestemte sig i 2017 for at stille med et regionshold på årets U6 i 15/16 årsklassen, holdet bestod at 11 ryttere fordelt på hele regionen fra Bokn til Gjerstad. De elleve ryttere var Thormod fra Bokn SK, Tord, Felix , Martin & Frederik fra Stavanger SK, Harald, Sølve & Johan fra Sandnes SK, Marius fra Søgne CK, Oscar fra Grimstad SK og  Magnus fra Gjerstad IL. Holdledere var Anne Beathe fra Stavanger SK og Hans Erik fra Sandnes SK, Sandnes SK og Grimstad SK stilte med service biler, resten af forældre gruppen fik diverse opgaver i løbet af ugen som langing, mekaniker eller lignende.

Feltet i dette års U6 bestod i P15/16 af hele 128 ryttere så et stort felt hvor der vil blive udfordringer til alle. Starten på ugen blev desværre ikke helt som forventet da 3 af vores ryttere som boede på hotellet fik stjålet deres cykler. Med velvilje fra alle fik vi samlet sammen 3 cykler som Marius, Tord og Oscar kunne cykle prolog på. Gunnar, Oscar sine far, fik lånt cykler fra Team Sparebanken Sør som i løbet af natten til tirsdag blev kørt til Tidaholm, så drengene kunne få gennemført U6. I forkant af 2 etappe som er den berømte grusetappe samlede vi rytterne for en fælles gennemgang af holdets og enkeltrytteres mål for rittet. For holdet sin del var der enighed om at vi ville forsøge at være i forreste del af feltet på alle etapper for at være istand til at komme os med i brud, kunne kontrollere lidt undervejs hvis vi fik nogen med, være klar til at samle os rundt afslutning og endelig samle nok poeng i hold konkurrencen. I tillæg til det definerede hver enkelt rytter hvad de mente de kunne bidrage med og vi passede det ind i den overordnede plan. Denne strategi fulgte vi igennem hel rittet og det fungerede meget fint. Resultaterne lod ikke vente på sig, Tord lå på flere etapper nr. 2 sammenlagt og kørte i poeng trøjen, holdet lå underevjes på en 1 plads i hold konkurrencen, Oscar vandt 4 etappe, Magnus var på de fleste etapper med ind i første gruppe og resten af holdet fik igennem hele løbet gode placeringer og kørte flotte cykelløb. Det var imponerende at se hvordan holdet fra starten af samlede sig som en gruppe, blev enige om hvordan de ville gribe de enkelte etapper an og hvordan de gav hindanden enormt god feedback og opmuntring. Dette lover godt for næste gang regionen stiller hold. Vi var lidt forfulgt af styrt og teknisk undervejs, specielt var Felix og Harald uheldige, som hver fik 3 etapper ødelagt af styrt og tekniske problemer, det er en erfaring at ta med sig videre. Før sidste etappe som skulle afgøre det hele lå Tord på en flot 2 plads sammenlagt, 8 sek efter, Magnus på en flot 11 plads, 41 sek efter og holdet lå nr. 2 i hold konkurrencen, 7 sek efter Roskilde. Dermed var det ikke vanskeligt at mobiliserer drengene før ugens sidste etappe, 14 km enkeltstart. Det gik nok ikke helt som alle havde ønsket men her er der stærke ryttere på cyklerne, vindertiden til Marcus Korsnes fra Bærum OCK blev imponerende 19:34:19. Region Sør viste sig godt frem på denne afsluttende etappe, Tord kørte sig ind på en 11 plads -46 sek , Magnus på en 17 plads -1 min, Oscar på en 28 plads -1:17, Harald på en 39 plads -1:32, Felix på 67 plads -2:24, Frederik på 71 plads -2:26, Tormod på 73 plads -2:27, Martin på 103 plads -3:36 og Sølve på 116 plads -6:27, Maris måtte bryde på grund af teknisk. Desværre måtte Johan bryde løbet efter 4 etappe på grund af sygdom. Samlet resultat for U6 Region Sør holdet blev en imponerende 3 plads som viser at vi var helt med fremme hele ugen, takket være offensive og stærke ryttere som vil være med i front. For flere ryttere var det første gang i så stort felt så det blev en stejl lærekurve og meget erfaring at tage med sig videre.

Til slut vil jeg takke alle som var med og gøre dette til en super uge i Tidaholm og takke til Region Sør for økonomisk støtte.

Samlet resultat:

Navn Samlet Plassering Samlet tid Difference
Tord Gudmestad 8 7:14:09 0:32
Magnus Sørbø 12 7:14:56 1:19
Frederik Bjordal 37 7:18:41 5:04
Oscar M Johansen 43 7:20:46 7:09
Marius Bakken 64 7:35:20 21:43
Felix Hegreberg 67 7:38:53 25:16
Harald Olsen 68 7:38:55 25:18
Martin Lunder 91 8:17:51 1:04:14
Tormod E Lunde 110 9:17:33 2:03:56
Sølve Horpestad 117 10:13:24 2:59:47
Region Sør 3 21:44:34 0:50

Hans Erik Olsen, Sandnes SK

Se bilder.

26.06.2017
REGION SØR – REGION UNGDOMS CUP!

Regionscup’en for ungdom er godt i gang. Les mer om cup’en og status så langt under.

Region-Sør syklister (som listet på deres lisens) er medlem av en sykkelklubb registrert i Region Sør, og som bor i Region Sør fylkene Agder og Rogaland, kan konkurrere om poeng i Region Cup rittene. I tillegg kan ryttere fra andre regioner og klubber delta og vinne poeng, men de teller ikke med I sammendraget for Region Cupen.

Region Cup
Ungdoms klasser som kjemper om Cup poeng er;
–        Menn 13-14år og Menn 15-16 år
–        Kvinner 13-14år og Kvinner 15-16år

Rekrutterings klasse
–        10-12år vil motta 2 poeng for hvert ritt deltatt, og dobbelt poeng for RM.

Kommentar; I henhold til NIF og NCF lover om ingen resultat liste for 10-12år, så vil alle deltakere her få 2 poeng for hvert ritt de deltar på. Deltakerpremie for fullført RM og 2 av 3 etapperitt i Region Cupen.

Mer detaljert informasjon finner du i vedlagte dokumenter.

REGION SØR-Ungdomsritt CUP
Region Cup – Poengskala
REGION SØR-Ungdomsritt CUP 2017 – Tellende ritt
Region Cup resultat oversikt landevei 2017
Region Cup resultat oversikt terreng (MTB) 2017

25.06.2017
UTTAKSKRITERIER MORGENDAGENS HELTER

Morgendagens helte-ritt arrangeres søndag 13.august i Tromsø. Samme dag er avslutningen på Arctic Race i Tromsø. Statoil er sponsor for denne satsningen innen norsk idrett og er for gutter og jenter i alderen 17-18 år, men yngre deltakere kan også bli tatt ut.

Det er femte gang rittet Morgendagens helter arrangeres og NCF Region Sør sender som vanlig regionslag med 6 gutter og 4 jenter samt ledere til rittet.

Nå når NM-uken er slutt vil uttaket skje og følgende kriterier legges til grunn for uttaket til Morgendagens helter:

Uttakskriterier morgen dagens Helter 2017

– Regionsmesterskapet landevei
– Rankingritt
– Norgescup
– NM landevei
– Internatsjonale ritt

Andre ritt
Vi vil også vurdere andre og generell ritt hvis det er prestasjoner som tilsier at det skal vurderes.

Andre vurderinger er :
1)      Vi vil også vektlegge syklistenes kjørestyrke
2)      Syklistenes konkurranse tilnærming (aggressiv v Passiv)
3)      Vi vurderer sammensetningen av laget når det gjelder syklistenes  kjørestyrke, bakkeferdigheter og spurtegenskaper .
4)      Positiv holding og syklistens evne til å jobbe sammen i et lag og jobbe for lagets resultat.

Laget vil bli tatt ut så raskt som mulig etter NM-uken.

06.12.2016
REGION CUP 2016 LANDEVEI OG TERRENG

Regions Cupen for ungdom 13-14 og 15-16år ble arrangert for andre gang i 2016 sesongen. Hovedmålet med cupen i de forskjellige grenene er å gjøre rittene i regionen mer attraktiv for å skape større deltakelse, som igjen gir en større bredde og bedre konkurranse utvikling. Utviklingen av lokale ritt for aldersbestemte var omtrent likt i 2016 som i 2015.

I de gjeldene rittene som talte i regioncupen, deltok totalt 179 gutter og jenter fra 10-16år i et eller flere av cup-rittene. Det var fordelt på 111 i landevei og 68 i terreng.

En stor takk til arrangørene av rittene og gratulerer med flott innsats til alle ryttere og deres støtteapparat. Vi håper å se dere alle og flere nye deltakere i 2017 sesongen!

Region Cup-vinnere Landevei 2016
o             2016 Region Cupmester K13-14 – Vilde Dirdal, Sandnes SK
o             2016 Region Cupmester M13-14 – Harald Olsen, Sandnes SK
o             2016 Region Cupmester K15-16 – Mari H. Mohr, Stavanger SK
o             2016 Region Cupmester M15-16 – Kristian Johansen, Stavanger SK

Region Cup-vinnere Terreng 2016
o             2016 Region Cupmester K13-14 – Anette Skjervik, Bogafjell SK
o             2016 Region Cupmester M13-14 – Bendik Aksnes, Vigrestad SK
o             2016 Region Cupmester K15-16 – Siri Hodnesdal, Hafrsfjord SK
o             2016 Region Cupmester M15-16 – Jøran S. Håland, Vigrestad SK

region-cup-resultat-oversikt-landevei-2016

region-cup-resultat-oversikt-terreng-mtb-2016

HØST 2016
Region Miljøsamling for Utøvere 12-18år, Trenere, Klubbledere, Ungdomsledere, Kommisærer – kommer snart

Region Cup resultat oversikt landevei 2016

Region Cup resultat oversikt terreng (MTB) 2016

   

          Landevei

o   NCF Landevei http://www.sykling.no/landevei

o   Region Cup Ungdom – REGION SØR-Ungdomsritt CUP 2016 Landevei

o   Region lag – Menn og Kvinner Junior

Morgendagens Helter Rittet 2016 – Invitasjon-A4_HOT Race_Norsk_2016

Uttak for Region Sør blir gjort i samsvar med klubbtrenere for K/M Jr og May Britt Våland, sportslig ansvarlig i region styret.

NM landevei er siste kvalifiserings ritt.

Trenere som har spørsmål kan kontakt May Britt på mobil: 96019409 / Email: maybrittvaland@outlook.com

o   Region lag – Ungdom 15-16år – link med dokument

o   Region lag – U23 –

 

          Terreng

o   NCF Terreng  http://www.sykling.no/terreng

o   NCF Utfor http://www.sykling.no/utfor

o   Region Cup Ungdom – REGION SØR-Ungdomsritt CUP 2016 Terreng

o   Region lag – junior – link med dokument

o   Region lag – Ungdom 15-16år – link med dokument

 

          BMX

o   NCF BMX  http://www.sykling.no/bmx

o   Region Cup Ungdom – link med dokument

o   Region lag – Menn og Kvinner Junior – link med dokument

o   Region lag – Ungdom 15-16år – link med dokument

           

          Bane

o   NCF Bane

o   Region Sør Banesamling 2016/2017

          Syklecross

o   NCF Syklecross http://www.sykling.no/syklekross

 

          Trial

o   NCF Trial http://www.sykling.no/trial

 

          Parasykling

o   NCF Parasykling http://www.sykling.no/funksjonshemmede